Nem slim på 5 minutter

Jeg så den her opskrift på slim hos Muddly Puddly på Instagram, og tænkte straks: “Yes! Endelig noget, jeg kan bruge al den husk til!”

Det er super simpelt:

 • 3 tsk husk (loppefrøskaller)
 • 2,5 dl vand
 • evt. lidt frugtfarve.

Bland det hele sammen i en gryde og lade det koge op. Jeg rørte lidt undervejs, og hver gang det boblede, tog jeg det kortvarigt af blusset, rørte rundt en gang og satte det tilbage på varmen igen. Ca. 5 minutter – eller indtil lillebror ikke var tålmodig længere.


Det skulle være ikke-klistrende, men vores hænger nu altså lidt fast på fingrene. Jeg tror, at jeg afbrød for tidligt, så næste gang vil jeg lade det koge lidt længere.
Efter noget tids leg bliver det klistret igen, men hvis du så varmer det op, kan det leges med igen. Kan opbevares i lufttæt beholder i køleskabet en uges tid. Bare varm det op inden brug.

4 kommentarer til “Nem slim på 5 minutter”

 1. Vores blev non-sticky, men synes dog at. Det ret hurtigt blev stiky efter vi havde leget med det i 5 minutter. Så kan man selvfølgelig sige at legen udviklede sig naturligt, men lidt øv, for her hjemme bryder storesøster sig ikke om at få nassede fingre, så selvom jeg tilførte nye elementer til legen, så som “hent et af dine legetøjsdyr, så kan det være i klister og hoppe i det” så fik det en yirk følelse over sig for hende og jeg lavede det i stedet om til at lillebror gjorde hendes hest beskidt og så kunne hun vaske den. Men hun synes klisteren var mega fed da den ikke sad fast og det samme gjorde lillebror på 7 måneder. Næste gang laver jeg en større Batch og så deler jeg det op, wå vi hele tiden kan tilføre ny ikke klisteret klister

  Er der BTW. Nogen der ved hvorfor det bliver sticky efter leg?

  1. Kære dig. Tak for din besked.
   Bum bum. Jeg ved det faktisk ikke. Måske er det noget med, at varme, fugtige hænder gør noget ved massen? Jeg synes, at det er en fremragende løsning at lave en større portion og så give lidt ad gangen ❤️ Hvis jeg finder en anden løsning engang, opdaterer jeg. Sig endelig også til, hvis du finder på noget godt.
   Kh. Majken

   1. Tak for dit svar!
    Jeg tror vi prøver med noget stivelse, på et tidspunkt og i så fald, skal jeg nok huske at komme med vores oplevelse! Tak for en kanon hjemmeside!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.