Check out my shop!

Om mig og om hjemmesiden her

(English below)

Hej – og velkommen til! Jeg hedder Majken, og det her er mit lille online univers. Her finder du både en række indlæg om leg, læring og familieliv, og min webshop, hvor jeg sælger læringsmaterialer, familiehygge – og en sjælden gang i mellem mine illustrationer, som du også kan se på Facebook eller Instagram.

Jeg er 39 år, gift med Daniel og mor til to børn fra hhv. 2014 og 2019. I 2020 flyttede vi til Bornholm efter at have sukket efter grønnere omgivelser i flere år fra vores førstesalslejlighed på Frederiksberg.

Jeg er oprindeligt uddannet pædagog og har en kandidat i pædagogisk antropologi. Nu er jeg hjemmearbejdende, Daniel studerer, og vores børn er hjemme på ubestemt tid. Vi har haft børnene hjemme i fællesskab fra fødslen, og forventer at hjemmeskole, så længe vi alle trives med det.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om mig, så find mig endelig på de sociale medier, hvor jeg løbende poster fra vores hverdag, og kommer med tips til familieliv, hjemmeleg og hjemmelæring.

Hjemmeakademiet på Instagram

@vandijkillustration på Instagram

Det glæder mig, at du er her. Rigtig god fornøjelse.

English

I ship my drawings worldwide. If you have any questions feel free to contact me by the email, you find below. I will get back to you as soon as possible.