Check out my shop!

Om mig og om hjemmesiden her

(English below)

Hej – og velkommen til! Jeg hedder Majken, og det her er mit lille online univers. Her finder du både en række indlæg om leg, læring og familieliv, og min webshop, hvor jeg sælger mine tegninger.

Jeg er 38 år, autist, gift med Daniel og mor til to børn fra hhv 2014 og 2019. Vi bor på Frederiksberg, og drømmer om en dag at kunne åbne døren ud til egen have, og om at drøne rundt i en autocamper.

Jeg er oprindeligt uddannet pædagog og har en kandidat i pædagogisk antropologi. I øjeblikket er jeg hjemmearbejdende, Daniel studerer, og vores unger er hjemme på ubestemt tid. Vi har haft ungerne hjemme i fællesskab fra fødslen, og forventer at hjemmeskole, så længe vi alle trives med det.

Hvad sker der på siden her?

Her vil du kunne finde forskellige indlæg om lege, læring og familieliv. Du kan enten udforske kategorierne på forsiden og i menuen, eller du kan trykke på de tags du finder nederst på siden. Hvis du f.eks. har et barn, der gerne vil lære at læse, kan du trykke på ‘dansk’, og så kommer der en række indlæg op, der på en eller anden måde relaterer sig til danskfaget.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om mig, så find mig endelig på de sociale medier, hvor jeg løbende poster fra vores hverdag, og kommer med tips til familieliv, hjemmeleg og hjemmelæring.

Hjemmeakademiet på Instagram

Familiestreger på Instagram

Familiestreger på Facebook

Det glæder mig, at du er her. Rigtig god fornøjelse.

English

I ship my drawings worldwide. If you have any questions feel free to contact me by the email, you find below. I will get back to you as soon as possible.